New Page 1

New Page 1

Utama | Penerangan TuneTalk | Pelan Pemasaran | Cara Penyertaan | Pendaftaran | FAQ | Berita | Hubungi | Testimoni | Akhbar

Home
 
54.204.73.126
 
Ahli VIP :
579
Ahli Percuma :
274
Jumlah Ahli :
853
Pelawat :
154661

 Username

 

 Password

 

Sila Masukkan Email Anda 

 

 
 

 

 

 

Daftar Group Untuk Mendapatkan Tips Marketing di FB

2013

Jika anda ingin mendapatkan tips2 marketing di Facebook, sila ke bahagian bawah website ini untuk menyertai satu group Facebook yang aktif: https://www.facebook.com/groups/extraincome21hb/


Pendaftaran Dibuka Sekarang!

2012

Pendaftaran untuk Tunetalkpower.com di buka sekarang! Pastikan anda telah mendapatkan kad starterpack dan sudah mendaftar di www.toneexcel.biz. Kemudian hadir ke website Tunetalkpower.com untuk mendapatkan website replika. Selamat maju jaya dengan Tunetalk Toneexcel!


 
     

Notis kebenaran: Web ini boleh digunakan oleh sesiapa sahaja tanpa mengira daripada kumpulan mana sekalipun.

Testimoni Pendapatan Hebat Tunetalk Toneexcel

Anda mesti menonton video ini... rugi jika anda tak tengok!

 

>>> Klik untuk Terus Ke Panduan Pendaftaran Ekspress <<<

 

Bilik bersembang dengan rakan-rakan, anda boleh tanyakan apa jua soalan disini.

 

bukti-income-tunetalk-toneexcel

"Tahukah Anda Hanya Dengan Memperkenalkan SIMKAD Tunetalk- Toneexcel Anda Mampu Menjana Pendapatan Hingga Ribuan Ringgit Malahan Puluhan Ribu Ringgit Setiap Bulan?"

Masukkan info di bawah untuk menerima tips, panduan, tutorial,maklumat penting mengenai Tunetalk-Toneexcel.

Nama :
Email :

Username Pemilik Web :

Email Marketing by TrafficWave.net

tunetak-prepaid-online-business

* Anda hanya perlu memperkenalkan SIMKAD beharga RM90 kepada seberapa ramai kawan-kawan anda secara online ataupun offline. Itu sahaja. Serta merta anda memperolehi komisyen RM20.

* Maka setiap kali mereka top-up, anda akan mendapat komisyen daripadanya. Jika mereka menggunakan SIMKAD itu seumur hidup, maka seumur hiduplah anda akan mendapat komisyen tersebut.

* Mereka bukan beli top-up dengan anda, mereka boleh top-up dimana sahaja, seperti di 7Eleven, stesyen minyak, kedai-kedai top biasa, dan setiap kali mereka topup dan setiap kali itu jugalah anda akan mendapat komisyen. Kerja anda hanya jual SIMKAD.

* Komisyen anda bukan satu peringkat sahaja, tapi TIGA PERINGKAT!!

* Bukan itu sahaja, anda juga akan menerima bonus tahunan. Pasti hidup anda tidak lagi seperti sebelumnya!

Tiada alasan untuk anda tidak menyertai Tunetalk Toneexcel

1. Anda boleh berkata, "Saya tidak mahu nombor lain, saya suka nombor ini". Itu tidak mejadi masalah kerana kita boleh kekalkan nombor kegemaran kita dengan menggunakan "port-in".

2. Anda boleh berkata, " Saya sudah ada handphone". Sebenarnya, adalah menjadi perkara biasa seseorang memiliki lebih daripada satu handphone ataupun SIM card. Ini adalah kerana:

- Ada nombor yang digunakan untuk tujuan peribadi dan ada nombor untuk bisnes.

-SIM card Tunetalk boleh digunakan apabila nombor handphone di "block" kerana lambat bayar.

-SIM card Tunetalk boleh digunakan apabila tiada line coverage untuk handphone anda.

-SIM card Tunetalk boleh digunakan apabila SIM card asal rosak.

Jadi, tiada alasan lagi untuk anda tidak menyertainya.

 

Info Mengenai Saya

Username
: aridz
Nama
: Aridz Ridzuan
Link
: http://www.toneexcel.biz/?id=69289
Email
: aridz7@gmail.com
No. Handphone
: 012-2987757 /

Salam sejahtera kepada sahabat semua,

Saya telah menjumpai satu perniagaan prepaid yang pada pendapat saya, satu perniagaan yang mempunyai peluang amat cerah untuk maju dimasa akan datang. Perniagaan yang dimaksudkan ialah perniagaan Prepaid Tunetalk. Ia merupakan produk seterusnya selain daripada AirAsia, TuneHotel dan lain-lain lagi.

Tunetalk, pada pendapat saya telah menawarkan pakej sama seperti AirAsia, iaitu tambang murah, tetapi sekarang produk Tunetalk telah menawarkan pakej prepaid yang memberikan ganjaran yang besar terhadap pelanggannya. Saya dapati Tunetalk telah mula merebak keseluruh negara dengan begitu pantas sekali. Ditambah pula dengan aktiviti pengiklanan yang meluas seperti yang sering kita lihat semasa menaiki kapal terbang AirAsia, billboard yang banyak kita lihat di jejantas-jejantas seluruh negara, dan pengiklanan di media-media semasa. Tunetalk pasti akan menjadi produk terbaru AirAsia yang akan berkembang pesat dan menjadi pesaing hebat kepada syarikat komunikasi negara kita. Bagi saya ia satu perkembangan yang sihat.

Kelebihan ganjaran Tunetalk - Toneexcel:

1. Tiket Air Asia percuma

2. Insurance kemalangan RM100k

3. Corporate rate Tune Hotel

income-pendapatan-tunetalk-online-business

3. Komisyen tunai mencecah ribuan ringgit. 3 jenis bonus wang tunai menanti anda!

Walau bagaimanapun, mungkin kita hanya dapat melihat bagaimana syarikat-syarikat gergasi negara kita mengorak langkah tanpa memberi apa-apa keuntungan secara terus kepada kita, ingin membuka kedai handset atau prepaid, tiada modal besar, ingin menjadi pelabur kepada mereka tiada modal besar, ingin menjadi salah seorang pekerja yang berjawatan tinggi dengan mereka, tidak kesampaian, nak beli kapal terbang sendiri tak cukup duit, nak bina pencawang dan pemancar signal, tak cukup modal, jadi tengok dan lihat sahaja, bila prepaid tersebut berfaedah kita hanya menumpang menjadi pengguna sahaja, dapatlah untung sikit-sikit. Bagi internet marketer pula, sama seperti orang lain, tengok dan lihat, kalau AirAsia ada buat sistem affiliate, boleh juga kita tumpang sekaki.

Dalam masa memerhatikan perkembangan kompani gergasi ini, tiba-tiba saya dikejutkan oleh satu berita bahawa produk AirAsia akan menghasilkan satu lagi produk tetapi kali ini berkaitan kominukasi iaitu PrePaid TuneTalk, dan ada sebuah syarikat diberikan kepercayaan untuk membuat promosi pemasaran TuneTalk secara affiliate program iaitu ToneExcel. Apa lagi, tanpa berfikir panjang, saya terus menyertainya. Ini peluang kita untuk menjadi sebahagian daripada mereka, walaupun secara affiliate program.

Inilah sebabnya maka terhasil website ini untuk mengajak anda sama-sama menyertai program affiliate TuneTalk-Tone Excel dan sama-sama kita mengembangkan perniagaan ini semoga ianya membantu serba sedikit meningkatkan pendapatan sampingan kita.

 

Pendaftaran

Apakah yang perlu anda lakukan untuk menyertai program ini?

1. Sertai program member-get-member Tunetalk Toneexcel yang bernilai RM90. Anda akan memiliki satu simcard percuma dan didalamnya sudah memiliki top-up sebanyak RM30.

Anda boleh mendapatkan kad ini dengan menghubungi pemilik website terlebih dahulu:

Nama
Aridz Ridzuan
Email
aridz7@gmail.com
No. Handphone
012-2987757

Jika pemilik website tidak mempunyai starterpack Tunetalk Toneexcel, anda boleh menghubungi admin website:

Nama
: Aridz Ridzuan
Email
: aridz7 @ gmail.com
No. Handphone
: 010-543 9787

 

a) Bank in dengan menggunakan beberapa bank akaun untuk online banking atau cash deposit:

Maybank:112184076753
CIMB:0816-0017500-52-3
Public Bank:4750778527
BSN: 08200-29-89784495-4

Nama akaun:
En. Ahmad Ridzuan (010-5439787 / aridz7 @ gmail.com)

b) Selepas bank -in, email atau sms info nama, no phone dan alamat penghantaran. Pos laju daripada saya akan diterima dalam masa 2-3 hari. Kos pos laju adalah RM5 (kadar tetap).

Anda juga boleh membuat pesanan melalui kad kredit atau Paypal. Sila SMS atau email selepas pembayaran.

Jumlah Kad

 

 

Jika anda tidak dapat menghubungi mereka, anda boleh terus ke website berikut untuk mendapatkan starterpack (Langkah 1) di website toneexcel.biz.

Untuk dapatkan Starterpack,sila ke Langkah 1 di tonexcel.biz

Jika anda sudah mempunyai starterpack, terus sahaja ke Langkah 2 di website toneexcel.biz.

Jika anda sudah berdaftar dengan toneexcel.com, anda hanya perlu ke Langkah 5 untuk mendapatkan website affiliate toneexcel.biz.

Link Penaja

: http://www.toneexcel.biz/?id=69289

tunetalk-toneexcel-affiliate

Panduan Pendaftaran Express

Untuk membuat pendaftaran secara pantas dan mudah, sila ikut step berikut:

Step A: Pendaftaran di www.toneexcel.biz (sila pilih Langkah 2-Cara SMS 1)

Selepas empat jam, ID anda diberikan di dalam email bertajuk:

Selamat datang ke Referral Program Tunetalk-ToneExcel

 

Pendaftaran di atas adalah untuk memudahkan dan diringkaskan sahaja. Sila rujuk langkah seterusnya iaitu Cadangan Website Promosi Percuma di dalam website http://www.toneexcel.biz/?id=69289

Selepas anda mendaftar di website toneexcel.biz, anda boleh mendapatkan website replika ini. Sila buat pendaftaran website Tunetalkpower.com sekarang. Klik gambar di bawah.

 
Username & Password
Username : Satu perkataan 30 huruf maksimum
Password : Satu perkataan 30 huruf maksimum
Maklumat Pendaftar
Nama Penuh:  
Email :  

Nombor referrer Toneexcel.biz: (pastikan anda sudah mendaftar di web toneexcel.biz untuk mendapatkan no referral).

 
Alamat :  
Negeri :
Poskod :
No. Telefon / HP :

.

Ramai tercari -cari satu perniagaan Internet ataupun juga perniagaan sampingan yang boleh dilakukan dengan mudah dan tidak membebankan. Kini, kita telah menemunya dengan Tunetalk Toneexcel Affiliate Programme. Tunetalk- Toneexcel adalah satu -satu perniagaan yang memerlukan modal yang sangat rendah dan juga tugas yang amat mudah.

Kita hanya perlu memperkenalkan Tunetalk-Toneexcel kepada sesiapa sahaja yang telah menggunakan handphone ataupun yang baru ingin menggunakan handphone. Untuk pengguna yang sedia ada, mereka boleh mengekalkan nombor handphone yang sedang dipakai jika mahu. Apa yang mereka perlu dapatkan dari kita hanyalah Starterpack Tunetalk -Toneexcel yang mengandungi SIM card dan top - up boleh dilakukan di mana- mana sahaja.

Tunetalk- Toneexcel yang menggunakan sistem hubungan Celcom tidak mempunyai masalah kerana didokong oleh syarikat yang merupakan antara syarikat gergasi di Malaysia yang sama- sama menggerakkan Air Asia, iaitu Tunegroup. Adakah anda ingin menerima tiket Kapal Terbang Air Asia Secara Percuma?

 

Selalunya ramai yang akan bertanya:

1. Apakah Referal Program ToneExcel WOW Referal Program?
ToneExcel Referral Program ini merupakan program penyebaran simkad secara online mahupun offline, mulut ke mulut kepada kenalan, rakan dan saudara mara. Service provider yang digunakan didalam program ini adalah simkad ToneExcel-Tunetalk. Dengan penyebaran simkad ini, kita akan mendapat komisyen sekiranya mereka top-up prepaid toneexcel-tunetalk. Selama mana mereka menggunakan simkad tersebut, maka selama itulah kita akan mendapat komisyen.

2. Bagaimana marketing plan program ini?
Mereka membayar komisyen penggunaan top-up orang yang kita taja sehingga tiga generasi. Setiap generasi tiada had, anda boleh taja seberapa ramai yang anda inginkan. RM20 untuk setiap ahli baru yang diperkenalkan (Intro bonus). Jika anda top-up RM20, anda akan memperolehi pendapatan seperti berikut:
Generasi 1 - 6%
Generasi 2 - 3%
Generasi 3 - 11%

Jika anda top-up RM60, anda akan memperolehi pendapat seperti di bawah:
Generasi 1 - 10%
Generasi 2 - 3%
Generasi 3 - 13%

Komisyen akan dibayar pada setiap 21hb bagi komisyen bulan sebelum, dengan syarat jumlah tersebut melebih RM30 dan kita pula top-up tunetalk minima sebanyak RM20 dalam tempoh sebulan.

3. Dimanakah boleh top-up prepaid toneexcel-tunetalk ini dan berapakah charge panggilannya?

Diseluruh negara termasuk Sabah/Sarawak untuk kesemua 7Eleven, Station Minyak yang mempunyai E-Pay, 60%-70% kedai-kedai top-up biasa dan Maybank2u, CIMB Click, Eon-Ebanking, dan RHB-Ebanking. Manakala charge panggilannya adalah 28 sen seminit dan 10 sen per SMS.

4. Apa beza dengan program prepaid sebelum ini?
Kemudahan untuk top-up ToneExcel-Tunetalk, pengguna Tunetalk-Toneexcel anda tidak perlu datang berjumpa anda tetapi mereka boleh top-up di tempat-tempat yang disebutkan tadi.

5. Apakah kekuatan referal program ini?
Pertama ia merupakan produk keperluan 20 juta rakyat Malaysia.
Kedua, pengguna Tunetalk-Toneexcel anda tidak perlu datang kepada anda untuk top-up.
Ketiga, pengguna Tunetalk-Toneexcel anda tidak akan tertekan untuk maintain setiap bulan kerana syarat untuk maintain hanyalah minima RM20 setiap bulan, sedangkan kebiasaannya rakyat Malaysia memperuntukkan diantara RM50-RM200 sebagai kos bulanan handphone mereka.
Keempat, Referral Program ToneExcel masih baru dan anda berpeluang menjadi antara orang yang terawal menjalankannya.
Kelima, anda boleh menjalankan perniagaan ini secara online dan offline.
Keenam, support yang diberikan oleh ToneExcel kepada pengedar mereka setakat ini merupakan khidmat yang dianggap kelas pertama, dan kita mudah untuk menghubungi mereka.

6. Bagaimana dengan isyarat penerimaannya?
Tunetalk menggunakan platform Celcom. Oleh itu jika celcom ok, maka ToneExcel-Tunetalk pun ok.

 

Prepaid TuneTalk adalah sama dengan prepaid dari syarikat yang lain. Terdapat beberapa kelebihan jika anda menggunakan prepaid TuneTalk.

1. Jika anda menggunakan prepaid TuneTalk, anda boleh mengekalkan nombor prepaid lama anda samada 012, 019, 017, 013, 014 dll, tanpa perlu menukar ke nombor yang lain, atau anda boleh menggunakan nombor baru yang bermula dengan 0105******** atau 0107********.

2. Julung-julung kali di Malaysia, jika anda menggunakan prepaid TuneTalk, anda akan dilindungi dengan insuran kemalangan peribadi sebanyak RM100,000. Bayangkan hanya dengan menggunakan prepaid tunetalk tak pasal2 anda dapat perlindungan insurance tetapi syarat top-up mesti RM30 untuk menerima kelebihan ini.


3. Anda boleh topup dimana-mana kedai menjual prepaid diseluruh negara (termasuk Sabah dan Sarawak), kedai yang mempunyai e-pay, 7Eleven, maybank2u, CIMB click, e-banking EON bank dan RHB bank, diseluruh Petrol Station yang mempunyai e-pay. Kalau pakai maybank2u pilih Select Top-Up with PIN.

4. Yang paling besar, TuneTalk-ToneExcel mempunyai PROGRAM AFFILIATE (agen) - dimana kita boleh menjadi broker mereka secara online atau offline, menjana pendapatan melalui komisyen yang mereka berikan sekiranya kita mengembangkan perniagaan prepaid TuneTalk ini. Ini merupakan peluang terbesar untuk kita berkembang bersama-sama mereka dan mendapat sedikit keuntungan daripada program mereka ini.

Sekiranya kita ingin menyertai Program Affiliate TuneTalk-ToneExcel ini, dibawah ini adalah cara-caranya:

1. Kita perlu menjadi penguna TuneTalk-Tone Excel dengan bayaran sebanyak RM90 sahaja. Maka kita akan mendapat satu sim card yang seperti ini:

Dengan bayaran sebanyak RM90, kita akan mendapat air-time sebanyak RM30, credit kita untuk membuat panggilan. Charge panggilan ToneExce-TuneTalk tidak sama dengan charge panggilan TuneTalk yang biasa, kerana jika kita menyertai affiliate program ToneExcel, charge panggilan kita adalah 28sen seminit dan 10sen per SMS. Ianya adalah dalam lingkungan charge prepaid lain. Top -up expiry pula ada RM10 untuk 5 hari dan RM30 untuk 50 hari.

2. Kita perlu top-up minima sebanyak RM20 setiap bulan, (maksudnya tak semestinya sekali gus, kalau mereka topup sepuluh sepuluh pun tak mengapa, asalkan jumlah sebulan minima RM20). Saya rasa yang ini tak jadi masalah, kerana kebanyakkan daripada pengguna prepaid menggunakan prepaid lebih daripada RM20 setiap bulan. Kita boleh topup dimana-mana kedai topup di seluruh Malaysia.

3. Jika anda memperkenalkan (sponsor) kepada orang lain, anda akan mendapat komisyen setiap kali mereka topup sepanjang umur mereka menggunakan prepaid tersebut. Maka sepanjang umur kita juga akan mendapat komisyen - Residual Income - Kerja sekali income sepanjang hayat, selagi mereka top-up.

Introducer bonus(sekali sahaja) :RM20 (dah balik modal top-up bulanan)

Level Pertama (6%)
Level Kedua (3%)
Level Ketiga (11%)

Jika anda top up RM60, anda akan memperolehi:
Level Pertama (10%)
Level Kedua (3%)
Level Ketiga (13%)

Dan setiap level adalah infinity, bermakna ada boleh sponsor seberapa ramai yang ada mahu dan boleh.

Contohnya:
Jika anda sponsor seramai 20 orang di level Pertama, maka setiap bulan sekiranya mereka topup sebanyak minima sekali pun iaitu RM40, maka anda akan dapat RM40x6%x20 = RM48

Sekiranya 20 orang sahabat anda tadi sponsor 10 sahaja, maka di level kedua anda sudah ada 200, maka sekiranya mereka topup sebanyak RM40 setiap bulan seorang, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak RM40x3%x200 = RM240

Sekiranya 200 orang tadi sponsor 10 sahaja setiap seorang, maka di Level Tiga anda sudah ada 2000 orang, maka komisyen anda setiap bulan jika mereka topup sebanyak RM40 adalah RM40x11%x2000=RM 8800.

Maka total/jumlah yang akan anda perolehi adalah RM48+RM240+RM8800=RM9088.

Pembayaran akan dilakukan pada setiap 21 haribulan terus ke akaun bank anda.

Ingat, anda berkemungkinan menjana pendapatan lebih daripada itu setiap bulan, kerana itu saya beri contoh jika anda sponsor 20 sahaja, kalau anda sponsor lebih daripada itu, maka pencen anda pun akan menjadi lebih.

Anda juga akan mendapat bonus tahunan yang baru diperkenalkan semenjak tahun 2013. Anda akan dibayar pada akhir tahun sama seperti bonus tahunan jika anda bekerja untuk sesebuah syarikat.

Jika anda sponsor seorang pada sesuatu bulan, anda mendapat 5% daripada pendapatan bulanan anda pada bulan tersebut. Bayarannya akan dikumpulkan untuk setiap bulan. Kadarnya berlainan jika anda sponsor lebih ramai lagi.

 

1 orang - 5%

2 orang - 10%

5 orang - 15%

10 orang - 20%

 

Kelebihan seterusnya, downline anda tidak perlu bersusah payah untuk top-up atau mencari anda untuk topup, mereka boleh pergi ke mana-mana kedai top-up dan top-up, anda hanya tahu kutip komisyen sahaja.

Pengalaman seorang yang sudah menyertai Tunetalk Affiliate "Belum pernah saya jumpa satu perniagaan yang semudah ini, setakat ini, jika saya cerita pada 10 orang, biasanya 10-10 tersebut akan menyertainya program affiliate ini."

Mungkin anda terfikir adakah senang untuk mendapat sampai dua tiga ribu atau lebih orang nak join program ni, jangan susah, waktu ini terdapat hampir 20 juta pengguna prepaid diseluruh Malaysia, kita sponsor 1% pun dah nak ada 200,000. Lagi satu biasanya level 2 dan 3 bukan kita yang sponsor, tetapi berada didalam group kita.


Testimoni Tunetalk Toneexcel

Perlaburan rendah dan pendapatan yang tinggi dan berlipat kali ganda, itulah yang saya boleh simpulkan mengenai perniagaan Internet affiliate Tunetalk-Toneexcel. Sudah terbukti walaupun dengan hanya modal permulaan RM90 sahaja dan bulanan minimum RM20, kita berupaya memperolehi pendapatan terbukti berpuluh ribu ringgit. Tambahan pula, tiket Air Asia percuma dan insurans kemalangan RM100 ribu menjadi tarikan kepada rakan niaga untuk menceburinya bersama-sama.

Sistem yang telah diadaptasikan oleh Toneexcel.biz telah memudahkan perniagaan Internet ini dijalankan. Ianya satu penyelesaian kepada mereka yang sibuk dan tidak mempunyai banyak masa terluang seperti saya untuk melakukan perniagaan Internet. Sudah pasti tarikan lain, seperti website ini yang penuh dengan informasi dan juga proses pendaftaran yang efisyen dengan komitmen 4 jam sahaja sudah melonjakkan lagi perniagaan Internet Tunetalk-Toneexcel ini. Syabas dan Tahniah kepada Tuan Mazelan Abas dan Abang Ishak yang telah menyediakan prasarana IT yang hebat ini!

Saya telah membuktikan bahawa perniagaan Tunetalk-Toneexcel mampu dijalankan secara online sepenuhnya. Teknik- teknik pemasaran seperti website, Autoresponder, Affiliate tunetalkpower.com, Video youtube, social network facebook dan twitter serta tele-marketing menjadikan ianya layak untuk menerima hadiah top sponsor ini. Yang pasti, bukan hadiah yang menjadi keutamaan tetapi pembuktian bahawa perniagaan ini mampu dijalankan dan mendapat sambutan ramai dengan teknik pemasaran online sahaja. Apatah lagi jika disertakan dengan teknik offline yang tidak mampu saya lakukan, sudah pasti kejayaan yang lebih tinggi boleh dicapai. Maju jaya kita bersama Tunetalk-Tonexcel!

Terima Kasih .
ARIDZ RIDZUAN

 

Saya baru 3 bulan menyertai program WOW Tone Excel ini. Mulanya, saya tidak begitu memahami bagaimana handphone boleh menjana wang pendapatan sampingan, was-was pula manalah tahu program ini seperti skim cepat kaya yang lain, dimana akhirnya lingkup dan kerugian.. Selama seminggu saya selidik latarbelakang program ini, dan saya dapati syarikat Tone Excel ini adalah sebuah syarikat yang kukuh dan boleh dipercayai. Akhirnya saya mengambil keputusan untuk mencuba kerana modalnya cuma RM90 saja. Saya cuba promote dan ajak keluarga dan kawan-kawan masuk program ini. Yang menariknya boleh dapat kumpul point untuk melancong. Harapkan gaji bulanan. Hemm, belum tentu dapat simpan duit utk tabung melancong. Disamping itu, wang tiba-tiba masuk dalam bank secara automatik, tanpa disedari sudah mencecah ratusan ringgit. Bestnya jika setiap bulan macam ini. Perkara inilah yang amat memberi motivasi kepada saya untuk terus mengenalkan kepada rakan-rakan mengenai program yang benar-benar menjana pendapatan sampingan. Bagi saya, memperkenalkan program ini bukan sahaja memberi faedah kepada saya, tetapi juga dapat membantu mereka agar mengecapi apa yang saya kecapi selama menyertai program WOW! Tone Excel. Saya akan terus berusaha untuk mencapai 3 angka. Kalau orang lain boleh, saya juga pasti boleh!! I will try my best!! Thanks Tone Excel..

Terima Kasih .
LIM HUI PING @ SUZIE

 

ermm Dulu.....
Saya tidak yakin dengan program seperti ini. Tidak berkeyakinan untuk menjalankan program seperti ini. Tidak mempunyai pengalaman dan pengetahuan berkaitan dgn program ni, dan sedih, tidak pernah dapat duit seperti apa yg saya dapat dengan program tone excel ini....

Kini, saya dengan tunjuk ajar leader2 yang sentiasa membantu dan tidak kedekut ilmu. Saya banyak belajar bagaimana untuk berniaga. Saya telah memasuki alam lain yg tidak pernah saya bayangkan, keyakinan semakin bertambah, semangat sentiasa berkobar2, dan paling best dapat DUIT, modal rendah, hanya RM90. Apa la sangat RM90 tu jika nak dibandingkan dengan pendapatan yg diperolehi, bisnes ni simple dan mudah, tidak susah untuk dijalankan, dengan syarat, kita mesti benar2 faham akan keseluruhan mengenai bisnes nie....
Yg seronoknya baru sehari saya join, saya borak2 dengan rakan sepejabat saya, tanpa bantuan apa2 bahan rujukan dan dengan hanya penjelasan yg saya rasa masih kurang menarik, rakan saya berminat dan terus mendaftar, dalam hati saya berkata WOW, hebatnya bisnes ni, ia telah membuka mata saya dan saya tidak tunggu lama untuk mengkaji dan belajar semua mengenai program ini. Alhamdulillah, disamping kerja yg sangat sibuk, hanya dalam masa 8 hari saya dah memperolehi 4 org downline..WOW.. dah balik modal. dan untung lagi.. seronoknya... Bagi saya, inilah perniagaan yang sangat mudah dan simple. Simkad digunakan oleh semua org malah kanak2 umur 9thn da mempunyai hp, so prospek sangat luas, tiada alasan untuk tidak berjaya, hanya org yng malas sahaja yang akan sentiasa berusaha mencari alasan.

Kini, baru sebulan lebih saya dah memperolehi 3 angka, erm sedikit, tapi saya yakin ianya akan bertambah lagi dari masa ke semasa. Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi kerana memberi saya peluang untuk mengenali program ini. So apa tunggu lagi.. jom bersama2 kita mengejar impian hidup. Ingat, tidak ada duit jatuh dari langit, anda yg menentukan bagaimana ingin mencari sesuap nasi, sama ada dengan cara membanting tulang 24jam sehari atau pun dengan cara mudah seperti di tone excel ini....
JGN SAMPAI ANDA DIAJAK OLEH RAKAN ANDA.. ALANGKAH BAIKNYA SEKIRANYA ANDA YANG MENGAJAK MEREKA....

Terima Kasih .
SULAIMAN BIN ISMAIL

 

 

Anda inginkan seperti income terbukti terbaik ini?


 

Ayat- ayat promosi power di Facebook

1. Letakkan ayat- ayat promosi di wall facebook anda.

2. Tunggu dan bersedia untuk menegur sesiapa yang klik "Like" melalui FB chat.

3. Terangkan serba sedikit tentang TTTE melalui FB chat.

4. Dalam pada masa yang sama, invite mereka masuk ke dalam group.

5. Umumkan kehadiran prospek kepada ahli- ahli group dan teruskan penerangan TTTE.

  • Luahkan kemarahan anda terhadap harga minyak naik yang sudah pasti, akan menaikkan semua harga barang lain dengan menyertai Tunetalk Toneexcel!!! Jom kita jadi "steady" walaupun harga barang naik. Naik 20 sen , kita buat RM20 ribu sebulan di Internet. OK?

  • Kepada rakan- rakan yang sudah tengok biz Tunetalk Toneexcel ni, saya nasihatkan tidak perlu fikir-fikirkan lagi, bab fikir-fikir dan analisa tentang biz ini, telah pun saya dan rakan- rakan yang dah lama di dalam Internet Marketing ni dah buat.. yang perlu anda buat ialah sertainya sahaja. Boleh buat?

  • Barang naik, siapa pun marah. Namun, kalau difikirkan masalah ini, tidak ke mana. Yang bijak adalah ahli - ahli Tunetalk Toneexcel, kerana berjaya memikirkan penyelesaiannya. Bukan fikir sahaja, mereka juga telah mengambil tindakan mengatasi masalah ini. Tahniah Ahli - Ahli Tunetalk Toneexcel!!!

  • Harga minyak naik lagi, apa nak pelik? Barang - barang pasti naik harga, cuma perlukan kita untuk bijak mengawal keadaan. Bagaimana? Lakukan online business. Nak tahu bagaimana saya buat 4 angka sebulan dengan Internet? Sila klik "Like".

  • Pada masa anda berada di depan laptop/pc ini, ada seramai 100 orang yang tengah mendengar sesi penerangan Tunetalk Toneexcel di Hotel Seri Malaysia Johor Bahru. Satu program yang memboleh anda memperolehi passive income yang boleh disampaikan dan diwarisi kepada anak anda dengan hanya menggunakan handphone. Bagaimana untuk sertainya? Klik "Like" dan saya akan membantu.

  • Ramai orang yang tidak percaya bahawa Internet boleh dijadikan medan berniaga ataupun dengan kata lain sebagai medan buat duit. Kita tidak perlu mengeluarkan modal yang banyak, kita tidak perlu memikirkan produk apa yang terbaik, kita tidak perlu gusar tentang sistem apa yang nak digunakan. Ini adalah kerana semuanya sudah lengkap, cuma perlu kita memulakan sahaja. Inilah bisnes terbaik di Malaysia yang disertai oleh 3000 orang pada bulan ini sahaja. Anda nak tahu biz apa? Boleh klik "Like" dan saya terangkan kepada anda.

  • Apabila kita melihat kehidupan kita sekarang dan dibandingkan dengan kehidupan orang di zaman dahulu, mereka hanya bekerja separuh hari tetapi kehidupan mereka cukup ditampung dengan pendapatan yang diperolehi. Mereka ke kebun, ke dusun dan ke sawah, mempunyai masa untuk anak keluarga; hidup bahagia tanpa hutang. Kehidupan zaman sekarang, bekerja sampai lewat malam. Namun, masih tidak cukup untuk menampung kehidupan harian. Hutang keliling pinggang. Oleh itu, inilah masanya untuk memulakan online business dengan Tunetalk Toneexcel. Kita sasarkan RM50 ribu sebulan!

  • Anda tidak akan jumpa bisnes yang lebih mudah daripada bisnes ini, kerana apa, untuk mengembangkan bisnes dan empire anda ini, anda HANYA PERLU TAHU SMS sahaja. Anda TIDAK PERLU ADA PENGETAHUAN KOMPUTER langsung. Jika anda ada handphone dan tahu SMS, maka anda boleh menjalankan bisnes ini.

  • Cuba baca kisah ini, kerana anak belajar di Universiti dan Asrama Penuh, dia merompak.. adakah salah kita yang tidak menghebahkan Tunetalk Toneexcel kepadanya sebagai satu jalan yang betul untuknya. Fardu kifayah untuk kita memberikan info tentang kebaikan kepada masyarakat. Jangan disimpan sorang- sorang sahaja.

AYER KEROH – Seorang bapa tujuh anak menangis ketika merayu agar hukuman penjara yang dijatuhkan mahkamah sesyen di sini, semalam dikurangkan, sebaliknya meminta hukuman sebatan ditambah.

Tertuduh, Zainuddin Mohamed, 45, dari Semanggol, Perak, dijatuhi hukuman penjara 90 bulan dan 12 sebatan selepas dia mengaku bersalah atas dua pertuduhan merompak pejabat pos menggunakan senjata tiruan.

Hukuman diputuskan Hakim Ahmad Sazali Omar terhadap tertuduh yang melakukan kesalahan itu di Pejabat Pos Cawangan Telok Mas, Taman Seri Telok Mas, kira-kira 12.40 tengah hari pada 22 Februari lalu, membabitkan kerugian RM1,774.

Dia turut melakukan kesalahan sama dengan merompak wang berjumlah RM8,259 di Pejabat Pos Cawangan Padang Temu, Taman Pertam Jaya, kira-kira 12.45 tengah hari pada 14 Ogos 2012.

Kedua-dua kesalahan itu didakwa mengikut Seksyen 392 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga 14 tahun dan boleh denda atau sebat, jika sabit kesalahan.

Ketika rayuan, Zainudin tidak dapat mengawal perasaan sambil mengesat air mata kerana menyesali perbuatannya yang sanggup merompak semata-mata untuk memberi wang belanja kepada anak-anaknya.

Bekas perunding pembangunan syarikat itu merayu hukuman penjara disingkatkan, sebaliknya meminta hukuman sebatan lebih tinggi supaya dapat segera kembali menjalankan tanggungjawab kepada keluarga.

“Kesilapan yang dilakukan berpunca apabila saya bekerja tapi tak dapat gaji. Saya berusaha cari kerja lain namun diberi dugaan, dua hingga tiga kali ditipu. Yuran anak-anak mahal. Sampai satu tahap saya tiada apa-apa dalam poket.

“Saya sedar saya buat pilihan salah apabila hanya mahu mahu melihat anak-anak berjaya. Saya benar-benar insaf,” katanya yang mempunyai enam anak sedang belajar termasuk dua buah universiti tempatan dan sebuah sekolah berasrama penuh, selain anak bongsu berusia dua tahun lapan bulan.

Bagaimanapun, Timbalan Pendakwa Raya, Norfarhana Ahmad dan Haslida Isamail memohon hukuman sewajarnya diberikan terhadap tertuduh yang turut memberi kesan trauma terhadap mangsa yang berada pejabat pos ketika kejadian.


“Saya bersimpati terhadap pilihan yang salah oleh tertuduh. Namun, atas faktor kepentingan awam dan trauma mangsa akibat senjata digunakan. Walaupun ia mainan atau tiruan tapi ia sedikit sebanyak mengancam mangsa,” kata Nurfarhana.

Selepas mengambil kira faktor fakta kes termasuk trauma mangsa serta menimbang rayuan tertuduh, Ahmad Sazali kemudian menjatuhkan hukuman penjara 36 bulan dari tarikh ditangkap pada 26 Mei lalu dan lima sebatan bagi pertuduhan pertama serta 54 bulan dari tarikh 16 Jun dan tujuh sebatan, pertuduhan kedua.

“Saya hairan, kamu ada anak-anak yang bijak tapi macam mana boleh ambil pilihan begini? Pertama kali saya jumpa (kes) ada keluarga yang baik. Kamu betul-betul hilang punca dan lakukan perkara yang salah sedangkan tuhan bagi kita akal untuk hadapi ujian-Nya. Andai ada polis (ketika kejadian), saya tak tahu bagaimana nasib kamu,” katanya.

  • Mungkin ada yang melihat posting ini sekadar sepintas lalu. Mereka tidak sedar bahawa isi kandungan yang di bawa posting ini menjurus kepada satu ketenangan jiwa dan juga ketenteraman yang amat membahagiakan. Bayangkan kita hidup tanpa hutang, tidak perlu makan gaji, boleh kerja sendiri, masa adalah hak kita menentukannya, tidak perlu kena marah, herdik, disuruh buat itu ini oleh seseorang yang digelar "boss". Jika berminat apa diperkatakan, impian anda mungkin boleh tercapai dengan satu klik "like". Cubalah klik "Like" sekarang!

  • Merdeka adalah seperti menghirup udara segar yang menusuk ke jiwa raga rakyat Malaysia dengan perasaan kebebasan daripada belenggu penjajah. Kini, merdeka juga boleh diserapkan kepada kita apabila menghirup udara segar daripada belenggu hutang ataupun tekanan kewangan. Jadilah warga Tunetalk Toneexcel (TTTE) untuk menikmatinya dalam jangka masa terdekat dua tiga tahun tanpa perlu menunggu berpuluh- puluh tahun. Selamat Hari Kebangsaan warga Malaysia, Adakah semangat merdeka anda bersama saya juga di dalam TTTE?

  • Kalau anda masih zero di dalam pendapatan Internet Marketing, anda cuba buat bisnes ini. Kalau anda gagal buat bisnes ini, maknanya anda tidak perlu lagi buat bisnes lain. Sebab apa? Bisnes ini adalah paling mudah, paling murah dan paling senang nak dapat income. Kalau rasa nak cuba- cuba, ini bukan paksaan. Boleh klik "Like", saya akan terangkan bisnes apakah ini..

  • Satu fenomena baru telah melanda di Malaysia sekarang. Adakah anda sedar? Ramai yang selama ini menggunakan handphone untuk mencari kadar yang lebih jimat telah beralih kepada menggunakan handphone yang boleh menambah pendapatan. Kenapa? Kalau berjimat, setakat RM50 paling banyak sebulan. Namun, yang lebih bagus, kalau tambah pendapatan, boleh mencecah RM50 ribu sebulan. Nak tahu bagaimana? Klik "Like".

  • Di dalam menjalankan perniagaan Tunetalk Toneexcel, ramai yang memberikan alasan "Aku tak tahu nak mula", "Aku tak reti cakap" dan "Aku bukan pandai nak bisnes". Mudah saja jika anda terasa sebegitu. Nampakkan kepada orang lain apa yang nampak tentang bisnes. Sudah tentu anda mempunyai alasan sendiri sanggup mengeluarkan RM90 untuk bisnes ini. Tidak mustahil, orang lain juga akan berbuat begitu apabila nampak apa yang anda nampak. Boleh faham?

  • Rakan- rakan FB sekalian, saya mohon jangan abaikan posting saya ini, kerana posting saya ini boleh membawa anda kepada extra income RM3 ribu dalam masa tiga bulan. Modal yang rendah, kurang daripada RM100, income yang tinggi, terbukti ada yang cecah RM50 ribu sebulan. Bayar bulan- bulan yang sangat minima, RM20 sahaja. Oleh itu, jangan pandang sepi message saya ini. Saya sudah buktikan RM3 ribu boleh didapati secara fully online. Kini tiba giliran anda pula. Klik "Like" jika berminat.

  • Tuan Sifu Mazelan Abas Kata "Kalau tak dapat buat bisnes Tunetalk ni, yang modal rendah ini, baik hentikan buat apa- apa bisnes kalau berhajat. Kalau RM90 pun tak boleh jual, jangan harap nak berjaya bisnes lain". Manakala, Puan Sifu Kak Jahlilawati Abu Bakar mengatakan "Kalau bisnes RM90 pun tak boleh buat, itu salah anda sendiri! Kalau tak boleh juga, baik terjun lombong!!!". Cabaran untuk kita semua.

  • Dengan menjadi ahli Tunetalk Toneexcel, kita boleh mengembangkan lagi bisnes yang kita ada sekarang bersama- sama dengan komuniti Tunetalk Toneexcel yang berjumlah 150 ribu orang di www.tonegroup.biz . Angka ini semakin lama semakin menaik dengan pendaftaran terkini 3000 orang pada bulan Ogos. Jangan tunggu lama lagi , jangan bertangguh lagi, jangan buat- buat tak tahu lagi. Saya boleh berikan penerangan mengenainya. Klik saja "Like" dan saya akan terangkan dengan percuma sahaja.

  • Ramai yang sangat sensitif apabila harga minyak naik. Segala macam ungkapan, bidasan dan juga kecaman yang keluar. Mungkin sekarang ini, setiap kali isi, kita kena tambah RM10 lebih untuk mendapatkan jumlah minyak yang sama. Jadi, kemungkinan kenaikan adalah dalam RM50 sebulan untuk perbelanjaan minyak. Namun, impaknya akan lebih daripada itu kerana kos pengangkutan barangan lain juga akan bertambah jadi, tidak hairanlah barang lain juga naik. Namun, adakah kita sedar bahawa barangan IT semakin lama semakin murah. Dengannya, lebih ramai mempunyai "connection" dengan Internet. Oleh itu, jom kita sama- sama buat perniagaan Internet untuk mengatasi beban ekonomi sekarang. Jangan pandang rendah masalah ini kerana ianya boleh memudaratkan keluarga anda. Nak tahu biz apa yang boleh memberikan kita income RM50 ribu sebulan? Klik "Like", saya terangkan jika berminat.

 

Sesi Penerangan Video Tunetalk Toneexcel

1. Sila menonton satu video dahulu mengikut turutan 1- 6.

2. Sila berikan masa untuk buffering sebelum menonton.

 

Video Oleh Testimoni RM20 Ribu Online Business

 

 

Lagi testimoni...

 

Aridz

Tunetalk Toneexcel adalah perniagaan internet yang kita tidak dapat di ketepikan. Sudah pastinya kos yang rendah pulangan yang tinggi ,minimum servis dan juga paling . kurang masalah adalah menjadi kelebihannya. Pada hari ini ,Hampir setiap orang tahu menggunakan telefon bimbit dan ada yang memiliki lebih dari satu telefon bimbit .Nasihat saya,jika sudah mempunyai telefon bimbit ,jadikan Tunetalk Toneexcel adalah telefon ''back-up''anda. Sudah pasti, kelebihan memiliki perniagaan telekomunikasi yang amat berkembang pesat ini menjadi milik anda.Jangan di tanya samada bagus atau tidak dahulu,yang pasti, anda tidak akan menyesal memiliki perniagaan telekomunikasi ini.''

 

Ishak Din


Program Affiliate Toneexcel rocks !
Satu peluang perniagaan yang mempunyai potensi yang sangat besar. Produk keperluan ! modal rendah ! Tiada risiko ! hanya jadikan TuneTalk sebagai line utama kita. Satu-satunya produk keperluan yang boleh di jadikan sebagai perniagaan yang mampu memberi pendapatan berulang ( recurring income ) dengan hanya sekali kerja. Rugi besar kalau tak ambil peluang ini yang sudah ada di depan mata,kerana hp memang telah kita gunakan.

 

Cikgu Nor Asiah

Dulu saya membayar bil sehingga Rm200 dan orang lain kaya , Sekarang kurang-kurangnya bil saya Topup suami mendapat komisennya. Saya juga mendapat hasil yang sangat memuaskan kerana kesemuanya adik beradik saya telah menggunakan talian Tunetalk, Di bawah progrem Toneexcel ini,dan setiap kali mereka topup ,saya dapat komisyen. Dan boleh di anggap pencen ,sebab mereka semua pakai handphone,pencen dapat , insurance kemalangan dapat , tiket Air Asia PERCUMA pun dapat juga .

 

Mazelan Abas

Saya mula menggunakan talian hp Tunetalk dalam WOW ToneExcel Program ini semenjak bulan 7/10. Peringkat permulaan saya hanya daftarkan untuk isteri dan anak-anak saya, supaya apabila mereka topup, saya dapat juga duit sedikit daripada tak ada langsung. Kemudian baru saya sebarkan kepada rakan2 dan ahli keluarga yang lain. Syukur, sehingga sekarang komisyen bulanan saya sudah hampir kepada 5 angka. Saya tak promote pun komisyen tetap masuk kerana semua orang yang mendaftar dalam network saya, tetap pakai handphone.

Mari kita beronline bisnes dengan Tunetalk Toneexcel!

bestgdi-online-opportunity

bestgdi-malaysia-top-online

bestgdi-lumayan-mudah

bestgdi-satu-dunia-bizz

bestgdi-income-peluang

bestgdi-wealth-jutawan

bestgdi-income-high-bizz

bestgdi-web-money

bestgdi-duit-rumah

bestgdi-side-incom

bestgdi-orang-kaya-online

bestgdi-income-jana-wang

 

Home
 
Ahad , 23 November 2014
 
Aridz Ridzuan
012-2987757
aridz7@gmail.com
 
Mr. Admin
012-2987757
aridz7 @ gmail.com
 
 

mazli zainudin

0172935316

selangor

 

NURNADHIRAH RASYIDAH BT MOHD R

0137727853

Johor

 

Khairul Nizam Bin Kamal

01123796285

selangor

 

Sabariah bt Muslim

011 1539490

Johor

 

Muhammad Ridzuan Pang b Abdull

011 17767636

Johor

 

norzam majid

0138688961

sabah

 

noorhishaida bt ab halim

0139101057

kelantan

 

Nurfarzana Izzati bt Md Kamal

01118763292

Muar

 

salwani binti awang@muhammad

0105252744

kelantan

 

noorhishaida bt ab halim

0139101057

kelantan

 

 

 

 

New Page 1

Disclaimer: Ini adalah laman web Group. Ia bukan laman web rasmi syarikat yang disertai.
Hak Cipta Terpelihara (c) 2011 TuneTalkPower.Com

Powered by WebPintar.Com